11:42:28 12.04.2018 kawabamxa

Bedre Og Bedre Dag For Dag – Arve Opsahl – Syng Med Arve Opsahl

Downtown” med One 2 Many, fra 1988. Han var en av de teknisk dyktigste bedre Og Bedre Dag For Dag – Arve Opsahl – Syng Med Arve Opsahl blant studentene. Dag Kolsrud ble omtalt i VG 18.

I desember 1985 tok Dag en liten pause fra studiene i U. I VG ble Dag omtalt som ‘askeladd i a-ha’. Dag Kolsrud med sine keyboards under a-ha turneen i 1986. University of Miami – Leif Karsten Johansen og Michael Sturgis – ble hyret som bassist og trommeslager.

Leif Karsten Johansen var til tross for sitt norskklingende navn, amerikaner fra Rochester i Minnesota. Dag Kolsrud: “Jeg liker meg best i studio. Dag hadde stor respekt for a-ha og musikken de laget. Magne har slitt seg til denne suksessen.

Category: Master Tape
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.